Kookclubs

Word lid van onze clubtafel

Naast het deelnemen aan een van onze workshops of proeverijen is er ook een mogelijkheid om lid te worden van onze clubtafel. De clubtafel is voor diegenen die 6 maal per jaar in de vorm van een kookclub de fijne kneepjes van het koken willen leren. Elke kookclub heeft een vaste avond in de week op maandag, dinsdag of woensdag en komt 6 maal per jaar bijeen.

De aanvang van de clubavonden is om 18.00 uur en deze eindigen rond 22.30 uur.
Na het gezamenlijk bereiden van de gerechten voorzien van tips, trucs en wetenswaardigheden gegeven door onze chef, kunt u genieten van een heerlijk 4 gangen menu door u bereid met de door u zojuist verworven bekwaamheden.
Uiteraard kiezen we voor dit alles er een mooie wijn bij.

Beginners hebben zo al gauw de smaak te pakken, en gevorderde lekkerbekken leggen de basis voor nog meer gastronomische blijheid. De receptuur neemt u natuurlijk mee voor culinaire verwennerij elders.

Voor kookclubs is het minimale aantal van 8 personen gewenst. Het is mogelijk dat u zich als gezelschap met een minimaal aantal deelnemers van 8 personen als kookclub aanmeldt, u kunt zich ook als individueel lid aanmelden.

Van de individuele inschrijvingen worden dan kookclubs samengesteld met een minimum van 8 en een maximum van 10 personen.

De kosten

Let wel, koken is een kunst. Eten is iets wat je bij uitstek samen doet, alles wat kan bijdragen aan een goede sfeer is van harte welkom. Samen koken heeft mooie gevolgen, en dit geldt niet alleen voor een bijzondere maaltijd.

De kosten
U kookt al 6 avonden verzorgd v.a. 400 euro p.p. (incl. Dranken, ingrediƫnten gebruik van de kookstudio en begeleiding.)

Voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden en datums neem gerust contact met ons op

Neem contact op